Skip to content →

Referencer

Hej Jann

Først og fremmest tak for en dejlig massage. Der er ingen tvivl om at du holder af hvad du laver og at du går højt op i at yde en god massage. Der er ikke noget som faglig stolthed 😉 Rolige, sammenhængende bevægelser, der får en til at slappe af, samtidig med det dybere arbejde hvor der er behov for detperfekt kombination! Jeg kommer helt sikkert tilbage!

Hilsen Stina


Hej Jann

Jeg har konsulteret dig efter et fald med ondt i ryggen til følge. Jeg var meget tilfreds med din behandling og dagen efter var jeg ikke øm, som du havde fortalt at jeg ville blive. 2. dagen var mine tidligere smerter i ryggen væk. Tak for god behandling som jeg senere vil benytte mig af.

Leila


Hej Jann

Jeg konsulterede dig grund af, at jeg i et par uger havde haft en stærk ømhed ydersiden af det ene lår, som var særlig slem når jeg skulle rejse mig op. Du behandlede mig med et par akupunkturnåle placeret udvalgte steder, hvorefter de skulle blive siddende i ca. 20-25 minutter. Allerede om eftermiddagen var ømheden aftaget og dagen efter var den væk.

Super prof. og super effektiv behandling.

Steen


Hi Jann,

I’m a professional badminton player living in Holbaek at the Badminton Europe Centre of Excellence. As we are training 4-6 hours a day our recovery is really crucial. Jann has been helping me a lot with that part. I’ve also had some problems with my shoulder and shins that he has been putting a lot of effort on. The massage treatments are really professional and I trust Jann with helping me maximize my development. I’ve had around 20 treatments from Jann and there’s no doubt his a professional. Thank you for all the treatments so far, I’m looking forward to many more.

Kind regards,

JJ.